dacian_ciolos_2016Evolutia reputatiei online pentru Dacian Ciolos

Incepem calendarul redactional pe anul 2016 cu dl Prim Ministru Dacian Ciolos pentru care am efectuat masuratori in data de 1 februarie 2016. Cum masuratorile anterioare pentru reputatia online datau din din 8 decembrie, putem analiza evolutia reputatiei online a dlui Prim Ministru pe baza Scorului de Capital de Reputatie in aceasta perioda. In acest sens, observam o crestere a SCRO de aproape 10% in 8 saptamani si o apropiere de pragul de 60%, ceea ce inseamna o evolutie online foarte buna pentru un actor de pe prima scena politica a tarii. Chiar daca am masurat aceasta crestere in SCRO final, este de notat faptul ca dl Prim Ministru nu a inregistrat cresteri la fiecare dintre cei 10 indicatori masurati, existand chiar si scaderi pe anumite dimesiuni ale analizei.

Dacian-Ciolos-010216-Scorul-Capitatlului-Reputatie-OnlinePentru moment rezerva de reputatie de care se bucura dl Dacian Ciolos este consistenta si ii ofera suficienta rezilienta in cazul unui soc reputational. Chiar si asa, numarul riscurilor pentru reputatie la care este expus dl Prim Ministru si nivelele acestora sunt destul de mari. Acest lucru face ca nevoia unei strategii inteligente de management al acestor riscuri pentru reputatie sa fie pe masura, adica mare si urgenta. In prezent lucram la un SCRO compozit pentru intreg Guvernul Romaniei, pe care intentionam sa il publicam in cel mai scurt timp insotit de analizele aferente.

Dacian-Ciolos-010216-Profil-Online-SCRO-cbcc

Dacian-Ciolos-010216-Amprenta-Digitala-SCRO-cbcc

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit